Start Koorklas 2023,
voor wie mee wil gaan zingen
bij een volgend concert
Start koorklas 2023

“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen.”

Emile Engel, Dirigent WMK

Agenda

60 jaar jubileumconcert

Het door Corona uitgestelde jubileumconcert staat gepland op zaterdag 2 november 2024.

Dit zal een verassend mannenkoorconcert zijn waarin naast de bekende klassieke werken ook ander werk te horen zal zijn. Een concert waarin u een mannenkoor gaat ontmoeten dat nieuwe mogelijkheden laat horen en zien.

 

Thema van het concert: De Man!

Lees verder >


Bekijk de volledige agenda

Start koorklas 2023

Ja Man, ook jij kan zingen met het WMK!

Ervaar jij ook een drempel om te zingen voor publiek of sowieso om te zingen? Of zoek je een plek om je zangtalenten met anderen verder te brengen. Het Warnsvelds Mannenkoor (WMK) herkent dit en biedt de oplossing: een inspirerende koorklas! Vanaf 1 september, gedurende 5 weken, krijg je de kans om over deze drempel heen te stappen of een stille droom te verwezenlijken.

Laat je begeleiden door de ervaren dirigent Emile Engel, die je in de koorklas alles leert over noten lezen, stemgebruik, ademtechniek en het belang van luisteren naar jezelf en je medezangers. Voordat de wekelijkse repetitie op vrijdagavond begint, dompelen we je een uur lang onder in deze waardevolle lessen. Vervolgens mag je deelnemen aan de reguliere repetitie van het koor. Zo krijg je een goede indruk hoe het eraan toe gaat.  Na afloop van de koorklas kun je beslissen of je met het WMK mee wilt doen. 

Samen met andere mannen zul je een plezierig en veelzijdig repertoire zingen. Van klassieke stukken tot moderne hits, je zult je stem leren kennen in harmonie met anderen. En na afloop van de repetitie zoekt een ieder zijn weg, de één vol voldoening van de gedane arbeid naar huis, de ander viert het bestaan aan de toog. Een paar keer per jaar treden we op voor verschillende gelegenheden en eens in de vijf jaar pakken we flink uit met een groot concert.

Grijp nu je kans en meld je aan via warnsveldsmannenkoor@gmail.com Wees er snel bij, want voor degenen die een week later willen aansluiten, houden we een plekje vrij. Ontdek de kracht van zingen in een mannenkoor en zet de eerste stap naar een onvergetelijke muzikale reis!


< Terug naar overzicht