Nieuwe tijden voor het Warnsvelds Mannenkoor!

“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen.”

Emile Engel, Dirigent WMK
Er is momenteel niets te melden.

Nieuwe tijden voor het Warnsvelds Mannenkoor!

Een nieuw jaar brengt niet alleen nieuwe kansen, maar ook frisse veranderingen voor het Warnsvelds Mannenkoor (WMK), dat al meer dan 60 jaar een bastion van samenzang en gemeenschap is. Traditiegetrouw komen de leden op vrijdagavond bij elkaar om te repeteren, maar in een wereld waar flexibiliteit de norm is geworden, omarmt het koor de veranderende tijden met enthousiasme.

Vanaf het nieuwe jaar verplaatst het WMK zijn vaste repetitieavond naar donderdag, een besluitdat is ingegeven door de dynamiek van moderne werkschema’s en privé-verplichtingen. Deze verschuiving biedt niet alleen leden de kans om hun weekend op een andere manier in te luiden, maar opent ook de deuren voor nieuwe gezichten, die op vrijdag wellicht belemmerd werden om deel te nemen.

Hoewel de avond verandert, blijven belangrijke elementen ongewijzigd. Om te repeteren komt het koor bijeen in ’t Nut in Warnsveld, onder leiding van onze inspirerende dirigent Emile Engel. De repetities zijn van 20.00 – 22.00. Na afloop is er de mogelijkheid om te socializen en de keel te smeren.

Het WMK, dat bekend staat om zijn uitdagende repertoire en originele optredens, hoopt met deze aanpassing een breder publiek aan te spreken en nieuwe leden de kans te geven om op donderdagavond mee te zingen. Dus, noteer het in je agenda en sluit je aan bij het WMK op onze nieuwe repetitieavond. Een avond vol harmonie, vriendschap en muzikale ontdekkingen wacht op iedereen die deel wil uitmaken van deze bloeiende vereniging. Het Warnsvelds Mannenkoor nodigt hierbij alle mannen uit om vanaf donderdag 11 januari, koffie staat om 19:45 klaar, vrijblijvend eens langs te komen en samen deze nieuwe melodie te zingen.

< Terug naar overzicht