Winter Concert

“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen.”

Emile Engel, Dirigent WMK
Er is momenteel niets te melden.

Winter Concert

Een Muzikale Belevenis in het Hart van Warnsveld

Ervaar de magie van mannenkoorzang! Onder het motto ‘Van de man, Door de man, Voor iedereen’ nodigen we iedereen uit voor een kleinschalig en gezellig optreden van het Warnsveld Mannenkoor in ‘t Nut.  Een kans om te genieten én te ontdekken!

Op zondag 11 februari, om 15:30 uur, transformeert ‘t Nut zich in een bastion van mannelijke harmonie. Geïnteresseerden in koormuziek of een ieder die overweegt zich aan te sluiten bij ons koor, is bijzonder welkom. Dit is het eerste optreden in een reeks die we dit jaar geven.

We zullen onze liederen ten gehore brengen in winterse sferen, zeker als het weer een beetje meewerkt. Het programma biedt een mix van zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse stukken, met momenten die zowel ontroeren als inspireren. We zullen zingen over de strijd, we bezoeken de kroeg en staren naar de maan. Na de verhitte strijd en het treuren over verloren kameraden en geliefden heffen we het glas.

Deze middag biedt een kans om de diversiteit en het unieke karakter van een vierstemmig mannenkoor en de muziek te ervaren. En voor de mannen om te overwegen om deel uit te gaan maken van deze prachtige kunstvorm. Laat deze unieke kans niet voorbijgaan. Wij nodigen u uit om samen met ons de passie en het plezier van mannenkoorzang te ervaren. Kom naar het ‘t Nut in Warnsveld en laat u verrassen door het Warnsvelds mannenkoor.

Tijd : 11 februari inloop vanaf 15:00; start concert 15:30. Duur : ongeveer 3 kwartier.

Plaats : ’t Nut, Breegraven 1, Warnsveld

Toegang vrij. Mogelijkheid tot een gift na afloop

Na het concert is er gelegenheid voor een hapje en een drankje

< Terug naar overzicht