Start Koorklas 2023,
voor wie mee wil gaan zingen
bij een volgend concert

“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen.”

Emile Engel, Dirigent WMK

Agenda

60 jaar jubileumconcert

Het door Corona uitgestelde jubileumconcert staat gepland op zaterdag 2 november 2024.

Dit zal een verassend mannenkoorconcert zijn waarin naast de bekende klassieke werken ook ander werk te horen zal zijn. Een concert waarin u een mannenkoor gaat ontmoeten dat nieuwe mogelijkheden laat horen en zien.

 

Thema van het concert: De Man!

Lees verder >


Bekijk de volledige agenda

Sponsoren

Club van Honderd

De “Club van Honderd” bestaat uit bedrijven en privé-personen die jaarlijks € 50,- doneren en is voor het mannenkoor wat sponsoren voor sportclubs zijn. Leden van de “Club van 100” krijgen per bijdrage bij concerten van het koor twee vrijkaarten en gereserveerde plaatsen. Tevens worden zij op de hoogte gehouden van de activiteiten van het koor.

De opbrengsten van de “Club van 100” worden uitsluitend besteed aan de muzikale inhoud van concerten: koorscholing, muziekstukken, externe solisten begeleiding etc.

Donateurs

Ook als donateur kunt u ons steunen. De minimumbijdrage is € 10,- per jaar. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van onze concerten.